De 4u Groep

De 4u groep is een samenwerkingsverband van Focus 4u B.V., OutSite 4u B.V. en Integrate 4u B.V. De software van AFAS is de gemeenschappelijke deler die deze organisatie met elkaar verbind en waarin zij elkaar door hun diversiteit aan dienstverlening versterken.

Als gebruiker van de software van AFAS kan je bij de 4u groep terecht voor al je AFAS vraagstukken. Van het boeken van je administratie, doen van je aangiften, hrm/payroll, het optimaliseren van je processen tot het koppelen van je andere applicaties aan AFAS. 


OutSite 4u
Optimalisatie | Inrichting | Beheer 

OutSite 4u is dé specialist voor alle organisaties met AFAS Software. We zijn gespecialiseerd in OutSite en InSite maar we hebben meer talenten. Ons team bestaat uit diverse AFAS experts allen met hun eigen expertise waardoor wij in staat zijn alle verschillende  modules van AFAS voor u in te richten, beheren en te optimaliseren.  

Wij werken enkel en alleen met de software van AFAS en zijn dus 100 % AFAS dedicated!


Integrate 4u
Integraties | Koppelingen | Webapplicaties 


Heb je de grenzen van je AFAS Softwarepakket bereikt maar wil je toch nog meer processen optimaliseren?  Wij kunnen alle gebruikerswensen altijd 
realiseren met een koppeling of integratie in Nodum.
"The Sky is the Limit".

'Wij helpen je die laatste stap van 100 naar 120 % AFAS te maken!'Focus 4u 
Administratie | Belastingadvies | Personeelszaken

Focus 4u is een vertrouwd dienstverlener in administratie, belastingadvies, personeelszaken en AFAS producten. Zo zijn er meer, zegt u? Ongetwijfeld.
Maar wij werken niet alleen met verstand van, maar ook met gevoel voor zaken!
 Accountancy 4u
Accountancy template | inrichting


AFAS Accountancy specialist en AFAS Experts!
Focus 4u en OutSite 4u hebben hun eigen unieke talenten gebruikt om samen een meerwaarde te bieden voor alle bedrijven in de accountancy branche die werken
met de Software van AFAS.


Contact 4u


Stationsweg Oost 184 B 
3931 EW  Woudenberg 
033 43 43 103